I familiens eje i 140 år ...

 

Starten

Hans Peter Koefoed grundlagde 26. april 1876 forretningen med musikinstrumenter i Torvegade 10, Randers. 36 år senere overtager stifterens svigersøn - Frederik Eriksen - og han beslutter at udvide sortimentet med tapet og farvehandel.

Fra farver til gulv

Næste skridt fandt sted i 1923/24, hvor forretningen flytter til større lokaler i Sct. Mortensgade 4. Erik Koefoed Eriksen overtager i 1943 forretningen, som nu suppleres med gulvbelægning - en disposition, som lægger grunden til virksomhedens næste store udviklingstrin.

Fra forretning til firma

Virksomheden vokser kraftigt, og i 1978 overtager fjerde generation Uffe Koefoed Eriksen forretningen. Udflytningen til de nuværende lokaler på Ribevej i Randers sker allerede i 1979, og den lille musikhandel er nu blevet til en markedsledende grossist indenfor gulvbranchen. Fra 2003 viderefører Anne Grethe Floor virksomheden efter sin mand, og den bliver nu videreført med det kendte høje serviceniveau og den gode kundepleje. I 2011 blev lager kapaciteten udvidet, så man i dag råder over 3.500 m2. Derved er vi istand til, at tilbyde et bredt sortiment med alt til gulvbranchen og med dag til dag levering.