Om eriksen

Velkommen til Eriksen Randers

Eriksen – gulvbranchens grossist

Eriksen Randers A/S er er en af landets førende og største grossister indenfor alt til gulvbranchen. Vi har eksisteret siden 1876 og har siden 1943 solgt gulvbelægning, gulvpleje og andre produkter til gulvbranchen. Vi er især stærke indenfor gulvprodukter til butikker, kontorer og industri. 

Vi kan vores gulvbelægning til fingerspidserne

Vores erfarne salgskonsulenter har et omfattende og praktisk kendskab til vores sortiment, der omfatter kvalitetsprodukter indenfor blandt andet; 

  • Gulvbelægning (vinyl, linoleum, laminat, gummi)
  • Limprodukter & Gulvlak
  • Gulvlæggerværktøj
  • Gulvtæpper (nålefilt, afpassede tæpper, tæppefliser, kokostæpper)
  • Måtter (smudsmåtter, skridsikre måtter, PE måtter, lamelmåtter m.m. 

Læn dig op af vores erfaring og produktkendskab

Vi står hellere end gerne til rådighed med kyndig vejledning angående gulve og gulvløsninger, så du hurtigst finder frem til det produkt, der matcher dine forventninger til kvalitet og pris bedst. Det er vel det, vi er her for. 

Familiært firma

Eriksen Randers A/S er en familievirksomhed – og har været det i fire, snart fem generationer. Det forpligter – på den gode måde. Vi skylder familien før os og vores kunder - nu og fremover, at vi vedbliver at sælge gode produkter og levere god service. 

For, at vi fortsat eksisterer efter så mange år, skyldes ifølge os selv, at vi i høj grad altid bestræber os på at efterkomme vores kunders ønsker og behov i videst mulige omfang. 

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Vores historie

2003

Fra 2003 viderefører Anne Grethe Floor virksomheden efter sin mand, og den bliver nu videreført med det kendte høje serviceniveau og den gode kundepleje. I 2011 blev lager kapaciteten udvidet, så man i dag råder over 3.500 m2. Derved er vi istand til, at tilbyde et bredt sortiment med alt til gulvbranchen og med dag til dag levering.


1995

Virksomheden fortsætter den hurtige vækst og i 1994 starter opførelsen af en ny stor lagerhal. I sommeren 1995 står de nye lagerbygninger færdig.

 


1987

Virksomheden vokser kraftigt, og i 1978 overtager fjerde generation Uffe Koefoed Eriksen forretningen. Udflytningen til de nuværende lokaler på Ribevej i Randers sker allerede i 1979, og den lille musikhandel er nu blevet til en markedsledende grossist indenfor gulvbranchen. 


1923

Fra farver til gulv

Næste skridt fandt sted i 1923/24, hvor forretningen flytter til større lokaler i Sct. Mortensgade 4. Erik Koefoed Eriksen overtager i 1943 forretningen, som nu suppleres med gulvbelægning - en disposition, som lægger grunden til virksomhedens næste store udviklingstrin.


1876

Hans Peter Koefoed grundlagde 26. april 1876 forretningen med musikinstrumenter i Torvegade 10, Randers. 36 år senere overtager stifterens svigersøn - Frederik Eriksen - og han beslutter at udvide sortimentet med tapet og farvehandel.